ظهرت عندي كتلة منتفخة شبه الفقاعة شبه بيضاء و مؤلمة...

رقم الاستشارة الطبية: 62120
تاريخ الاستشارة: 10 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 801
زائر
ظهرت عندي كتلة منتفخة شبه الفقاعة شبه بيضاء و مؤلمة بجانب فتحة الشرج ممكن تكون من فترة بس مخدتش بالي منها عشان كانت بدون الم ، دلوقتي بقت مؤلمة مع الاحساس بإلتهاب او حرقان في المنطقة و حواليها مع العلم ان مفيش نزول لدم ، هل دي بواسير ولا ايه و ايه علاجها

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

المرفقات

  • IMG_٢٠٢٣٠٨١٠_٠٣٢٢١١.jpg
    IMG_٢٠٢٣٠٨١٠_٠٣٢٢١١.jpg
    822.8 KB · المشاهدات: 2,609

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
هذه بواسير متجلطه ويجب الذهاب الفوري للجراح لازاله الجلطه وخياطه المكان وطبعا هيكتب لك مضاد حيوي وغيارات وتجلس في ماء به مطهر
وطبعا البواسير يجب ان تهتم بعلاجها حتى لا تتفاقم وتضطر تعمل عمليه جراحيه لازالتها
العلاج
خذ قرص دافلون ثلاث مرات يوميا لمده شهر وقمع
Sediproct يوميا لمده اسبوع
و duphalac معلقه كبيره ثلاث مرات مع الوجبات لمده اسبوعين والامساك ممنوع يجب شرب 3 لتر ماء في اليوم واكل خضروات وفاكهه بشكل كافي