من فتره وانا يوجد عندي قشره في شعري بتزيد حتي الآن حتي...

رقم الاستشارة الطبية: 99776
تاريخ الاستشارة: 4 أبريل 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 40
زائر
من فتره وانا يوجد عندي قشره في شعري بتزيد حتي الآن حتي صارت كتل دهنيه في ارضيه الرأس واستخدمت شامبو طبي ولا فائده ومنذ فتره وجدت حوالينا ودني وفي رقبتي احمرار يحك بطريقه جامده يظهر لوحده ويهدي لوحده حاولت اتابع اكلي وتقلل لحوم والبان ولا فأئده أنا بره مصر علشان كده مش قادره اذهب لطبيب ارجو الافاده. شكرا

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
مستقره
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لا يوجد

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
غالبا هذه اكزيما دهنيه
seborrheic dermatitis
ووجد انها تتحسن بالكريمات المضاده للفطريات
وهذه الحاله بيحدث بها تراكم قشور دهنيه سميكه حول المناطق التي بها شعر مثل حول الاذن وعند منبت الشعر وحول الانف والذقن والشارب
لكن يجب تعلمي انه مرض مزمن وسيتحسن حين تستمرين علي العلاج وسيرجع حين توقفيه
جربي كريم دكتارين 3 مرات يوميا حتي تتحسن الحاله
واستخدمي الشامبو 3 مرات اسبوعيا كروتين