ظهرت هذه العلامات منذ فترة فى القدم ومعظم الجسم وتترك علامة على الجسم ممكن تكون طفح جلدى الله اعلم ممكن حضرتك تشخص الحالة واسألوا اهل الذكر ان...

رقم الاستشارة الطبية: 58118
تاريخ الاستشارة: 14 أبريل 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 237
زائر
ظهرت هذه العلامات منذ فترة فى القدم ومعظم الجسم وتترك علامة على الجسم ممكن تكون طفح جلدى الله اعلم ممكن حضرتك تشخص الحالة واسألوا اهل الذكر ان كنتم لا تعلمون
٢٠٢٣٠٤١٤_٠٣٠٧١٣.jpg

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربة منزل
الحالة النفسية
مقبولة وليست جيدة
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
zyrtic tab مضاد للحساسية

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
لو حضرتك مريضه سكر دة يفسر الحبوب دي ولو مش مريضه سكر ممكن يكون لدغ حشرات او حساسيه من شرابات أو أغطيه الفراش
ارجو عدم حكها حتي لا تترك علامات
استخدمي دهان allergex