ضربات قلب قوية وصداع وضبابية

رقم الاستشارة الطبية: 25150
تاريخ الاستشارة: 13 يونيو 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 399
زائر
انا دائما ضربات قلبي قوية وكأني بجري لمسافة طويلة رغم اني مش بتحرك كتير والموضوع مستمر دايما و مش بيوقف بالإضافة الي انه عندي صداع بشع مش بيروح بالمسكنات وكمان الصداع بحسه عامل زي النبض في راسي وكمان عندي ضبابية في الرؤية مش عارفة سببها ايه وانا قست ضغطي لقيته عالي فأنا بشك انه انا عندي الضغط مرتفع والحقيقة انا مش عارفة اعمل ايه؟

انا عندي حساسية جيوب انفية وروحت لدكتور من شهر وكتبلي علاج لكن الصداع لم يهدأ نهائي

الضغط كان 140/190 وقست الضغط في الصيدلية

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
حساسية جيوب انفية
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
لا

Dr. Alsaeed Muhammad

أخصائي طب الأسرة
ارتفاع حاد بالضغط لابد من الاستمرار على علاج الضغط وفقا لما يناسبك و لابد من إجراء تحليل كلى ةدو دهون ثلاثية و إجراء فحص لهرمون الالدوستيرون و هرمون الكورتيزون

Dr Eman Mohamed

طبيبة جهاز هضمي وكبد وأمراض معدية
تقصدين ضغطك 190/140?????
هذا خطر جدا جدا جدا كنتي تحتاجين وقتها للذهاب لطوارئ المستشفى... يجب عليك الان الذهاب لطبيب الباطنة المختصة لاخذ الدواء المناسب لحالتك وايضا تحتاجين لعمل تحاليل الغدد الدرقية والكظرية وايضا سونار على الكليتين للتأكد من عدم وجود ضيق في الشريان الكبدي خصوصا في سنك الصغير هذا واشعة مقطعية على المخ وتحاليل وظائف كبد وكلى
وطبعا ضربات قلب السريعة هذه غالبا بسبب ضغطك المرتفع جدااا...فلا يمكن بأي حال من الاحوال السكوت على هكذا ضغط لان جميع اعراضك هذه غالبا سببها ضغطك المرتفع .