عندى الم فى جنبى الايمن وبدخل الحمام باستمرار مع العلم...

رقم الاستشارة الطبية: 99102
تاريخ الاستشارة: 5 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 43
زائر
عندى الم فى جنبى الايمن وبدخل الحمام باستمرار مع العلم انى حامل فى الشهر الثانى عملت تحليل بول طلع عندى صديد ودم وعملت تحليل مزرعة طلع سلبى مع العلم انى عملت المزرعة نهارا يعنى مكنتش اول عينة صباحا وكنت شاربة مية كثير قبلها ,مازال الوجع مستمر تتغير شدتة فقط من وقت للتانى الدكتورة قالت لى ممكن يكون املاح زيادة وكتبتلى على يورنيكس وماذا عن الصديد وهل ممكن تكون عدوى مهبلية ؟؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مكتبى
الحالة النفسية
الحمد لله
أمراض مزمنة
لا الحمد لله
أدوية مستخدمة
فيتامينات الحمل
تشخيص الطبيب
املاح

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
طالما المزرعه البوليه لم تظهر نمو بكتيري فممكن يكون الصديد بسبب عدوي مهبليه فعلا
ممكن اجراء مزرعه لافرازات المهبل بتؤخذ العينه بمسحه مهبليه عليا high vaginal swab
لتشخيص العدوي البكتيريه المهبليه والطبيبه حتشوف لو في التهاب عنق رحم ونوع الافرازات
وبالنسبه للدم والم الجنب يجب اجراء سونار علي البطن لاستبعاد وجود حصوات او رمل في المجاري البوليه