انا انسة عندى ٣٧ سنة عندى غثيان وصداع نصفى بستمرار وكلى...

رقم الاستشارة الطبية: 98541
تاريخ الاستشارة: 10 فبراير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 82
زائر
انا انسة عندى ٣٧ سنة عندى غثيان وصداع نصفى بستمرار وكلى وطفح جلدى و امساك وتنميل فى الجانب الايمن وكان عندى الجرثومة المعدة وتم الشفاء وعملت منظار للمعدة كان فى نزيف خفيف وقرح وارتجاع فى المرى وعملت المرارة مرتين مرة شلت المرارة وبعد شهر عملت منظار لتسليلك القناة المرارية وقبل اى عملية باخد حقن لانى بنزف وانا صغيرة عملت اللوزة وخدت حقنة لمن النزيف ونزيفت بردوة وكنت لسة مجتش الدورة كان عندى ١٢ سنة فمش عارفة هل محتاجة دكتور لامراض الدم وعندى انيميا كانت ٨ وبقيت ١٠ وتنزل وتعلى بس دايما بين ٩ ل ٩،٥ وعلما انا بتعالج نفسى من الوسواس القهرى وباخد لوسترال ولاموترين ومتابعة مع الدكتور بس عايزة اعرف الاعراض دى علاجها اية وهل محتاجة اروح لدكتور امراض دم وعلما انى عندى تكيس فى المبيض اليمين

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
محامية
الحالة النفسية
تمام مع العلاج
أمراض مزمنة
انيميا مع ارتفاع الضغط
أدوية مستخدمة
كونكور لوسترال لاموترين اومبيرازول وزولمسولان وبارستامول

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
ممكن الغثيان و الصداع والتنميل والطفح الجلدي يكون بسبب الانميا والتي هي بسبب النزف
ويجب اجراء تحليل صورة دم للاطمئنان علي الصفائح الدمويه وكرات الدم البيضاء
وتحليل نزف وتجلط
ptt
pt
bleeding time
وتحليل وظائف كبد وفيروسات كبد
ويجب الكشف علي اماكن الغدد الليمفاويه في جسمك للتاكد من عدم انتفاخها
وبالنسبه للامساك ومشاكل المعده فهو جزء من مشاكلك النفسيه
ممكن تاخذي coloverin d
قرص 3 مرات لمده اسبوع