صداع بعد العملية القيصرية

رقم الاستشارة الطبية: 25276
تاريخ الاستشارة: 15 يونيو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 303
زائر
انا ولدت يوم السبت قيصرى بليل ولم اعمل stoolلحد الان ويخرج ريح بانتظام هل ده طبيعى
ايضا متى تتشال اللزقه لان جزء الشمال من اللزقه بيوجع جلدى وهل اشتطيع النوم على جمبى
والصداع المتلازم المؤلم ايه علاجه مش قادرة منه خالص فى حل

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أدوية مستخدمة
كنت بستخدم اسبو شيد

Dr Sahar Mohamed

طبيبة نساء وتوليد
الصداع قد يكون من تأثير التخدير يرجى شرب كوب من القهوة فسوف يتحسن الصداع.. بالنسبة لعدم خروج براز حتى الان قد يكون ذلك بسبب عدم اكل كميات مناسبة من الالياف او الخضراوات .. يفضل اخذ لاكتيلوز ملعقة كل ٨ ساعات وزيادة نسبة الخضراوات والفواكه بالطعام.. غيار الجرح يتم يوميا مرتين ويمكن فك الغيار بعد اسبوع او ١٠ ايام من القيصرية