شعيرة العين

رقم الاستشارة الطبية: 13492
تاريخ الاستشارة: 4 أكتوبر 2020
أجوبة: 1 / مشاهدات: 311
زائر
منذ فترة قرابة سنة اعاني من الشعيرة في كلتا العينين ورغم زيارتي لطبيب لا يعطي تفسيرا لسببها كي اتجنبه وايضا انا اعاني من ضعف البصر وارتدي نظارات وعدسات طبية و لم تجدي كريمات وقطرات الصيدلية مفعولا بتاتا هل هناك احتمال بوجود مرض داخلي يستدعي تحاليل وهل يشكل خطورة على صحة عينياي

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا

Dr. Mohamad Ahmed

اخصائي أورام وأمراض الدم وزرع النخاع العظمي
ألف سلامة لحضرتك
حضرتك محتاجه تقيسي نظر تاني لان قياس النضارة ممكن مايكونش ومظبوط ومحتاجه تعملي فحص قاع عين للاطمئنان على الشبكية ويجب مراجعة طبيب العيون فورا