دكتورة النساء وصفت لي علاج بودوفيلين ٢٥ وانا حامل في آخر...

رقم الاستشارة الطبية: 97873
تاريخ الاستشارة: 7 يناير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 46
زائر
دكتورة النساء وصفت لي علاج بودوفيلين ٢٥ وانا حامل في آخر اسبوع من الشهر الثامن ولما بحثت لقيت انه بيسمم الجنين ، هل اكمل عليه ولا لا ؟ وكمان ايه الجرعة لي لازم اخذها منه ؟ وانا عايزة أولد طبيعي ان شاء الله والدكتورة بتقول لو ماراحش هتولدي قيصري لان ممكن يعدي الجنين ، عندي سنط وحدة كبرت وجنبها اثنين صغيرين .

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعما
الحالة النفسية
الحمد لله
أمراض مزمنة
غدة درقية
أدوية مستخدمة
علاجات القرحة عشان عندي جرثومة وعلاجات عشان الحمل
تشخيص الطبيب
تم الوصف بالاعلى

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
الحقيقه كلام الطبيبه كله صحيح
اما بالنسبه للبودو فلين فهو علاج موضعي وامتصاصه خفيف ومتقلقيش علي الجنين هو في قرار مكين والحمد لله الشهر الثامن تخطينا مرحله التكوين يعني حتي لو هناك ادني شك لامتصاص ضئيل جدا فهذا لن يؤدي الي تشوه بإذن الله
وفعلا الولادة الطبيعيه خطر عليه لان السنط التناسلي دة سببه فيرس الورم الحليمي البشري
human papillomavirus
ودة مرض معدي جدا فلو الجنين مر خلال المهبل ممكن يصاب بالعدوي
فالافضل طبعا الولادة القيصريه لان هذا مرض مزمن الحقيقه