سخونيه متواصله و شديده

رقم الاستشارة الطبية: 23371
تاريخ الاستشارة: 4 مايو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 230
زائر
عندي حرارة في اطرافي او سخونية شديد كانت بتيجي من ٣ شهور كده قبل النوم بس لكن حاليا بقالي5 ايام السخونيه متواصله و شديده وقاعده اغسل بميه باردة بس مش نافع السخونية حساها من جوة الايد والرجل مع تنميل ومش مستحمله المس حاجه او البس شراب او اغطيها كاني بتلسع

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr. Basma Abdelrazek

أخصائي أمراض النساء والتوليد
يجب عمل تحليل سكر بالدم لاستبعاد مرض السكر واذا كانت النتيجه جيدة فيفضل زيارة طبيب المخ والاعصاب لاستبعاد التهاب الاعصاب الطرفيه.يمكنك اخذ حقنه فيتامين بى 12 لتخفيف الالم والتنميل .ويجب تخفيف الوزن كثيرا هذا الوزن الزاءد ممكن ان يكون سببا ف التهاب اعصاب الاطراف هذا .