السلام عليكم وجع ظهر وتقلصات خفيفه جعلتني اشك اني حامل...

رقم الاستشارة الطبية: 61392
تاريخ الاستشارة: 23 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 68
زائر
السلام عليكم
وجع ظهر وتقلصات خفيفه جعلتني اشك اني حامل
انا محتاره جدا عملت تحليل منزلي اربع مرات وظهر لي خطين واضحين علما انه بينزل مني افرازات بنيه واحيانا ورديه اللون واربع ايام بتنزل ورحت المشفي ممنوع افحص دم او اعمل فحص مهبلي لاني بدوله اروبيه ولازم يمر علي الحمل خمس شهور فحصولي بًول وطلعت النتيجه سلبيه علي شريط الحمل معقول منهي صلحيتو علما انه دورتي كمان اربعه ايام

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لاشيئ
الحالة النفسية
ممتازه
أمراض مزمنة
لايوجد
أدوية مستخدمة
براستيمول
تشخيص الطبيب
نساء وتوليد

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
نتيجتهم بالتأكيد اصدق
وبالنسبه لتحليل البول صعب يبان إيجابي قبل ميعاد الدورة ب ٥ ايام
وبالنسبه الأعراض مش شرط تكون حمل ممكن يكون مشكله معوية جعلت في مغص وغثيان وتسميع الالم في ظهرك
لو الدورة اتأخرت كام يوم يمكنك عمل تحليل حمل منزلي