زيادة في افراز اللعاب

رقم الاستشارة الطبية: 30677
تاريخ الاستشارة: 25 سبتمبر 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 398
زائر
عندي زيادة شديدة في افراز اللعاب ومشيت علي ادوية كتير زي (سبرالكس & باروكستين & كويتازيك & تريتبزول) وفعلا بيحصل جفاف في الفم بس بعد ما اوقف الدواء "بالتدريج" اللعاب بيرجع زي الاول، وانا كشفت كتير لحد ما يأست، فانا عايز اي دواء يقلل افراز اللعاب

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
الحالة النفسية
قلق نفسي واكتئاب
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
حاليا لا يوجد

Dr Michael Waheed

أخصائي الأمراض العصبية والطب النفسي وعلاج الإدمان
يمكن استخدام درامينكس قبل النوم، قرص أو اتنين ،سيظل المفعول ساري لعدد ساعات مقبوله طول النهار.
لا يفضل استخدامه صباحا لأنه سيبب النعاس.
المادة الفعال دايمنهيدرات.
الأعراض الجانبية زيادة الشهية.
يمكن استخدامه لمدة أسبوعين، مع الرجوع وكتابة منشور. جديد بالافادة
شفاك الله وعافاك