دوخه مع بداية الريجيم

رقم الاستشارة الطبية: 22207
تاريخ الاستشارة: 2 أبريل 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 145
زائر
انا عندي سؤال انا لما بكون مثلا بقالي فتره كبيرة مش ببذل مجهود وارجع جيم مثلا اول يوم في وسط التمرين بحس بدوخه سعات احيانه ممكن يغمي عليا بس دا بيكون اول يوم بس و في اليوم تاني بتمرن عادي
هيا كدا عندي مشكله

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
ممكن هذه الأعراض ترجع إلي وجود آنيميا أو هبوط في ضغط الدم أو السكر ولذلك أنصح حضرتك بعمل صورة دم كاملة وقياس ضغط الدم والسكر وتناول غذاء صحي متكامل غني بالبروتين مثل اللحوم.
و الحديد مثل الكبده والبنجر والسبانخ و الكبدة والعسل الأسمر.
والكالسيوم مثل الألبان والأسماك والإكثار من تناول الفاكهة والخضروات.