دايما بحس ببرد حتي في الصيف وعندي حساسية من القطط ظهرت فجأة مع اني مكنتش بتحسس منهم وانا صغيرة وبعطس كتير اوي لو بردت أو احتريت في كل الأوقات بعطس...

رقم الاستشارة الطبية: 60772
تاريخ الاستشارة: 2 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 140
زائر
دايما بحس ببرد حتي في الصيف و عندي حساسية من القطط ظهرت فجأة مع اني مكنتش بتحسس منهم و انا صغيرة و بعطس كتير اوي لو بردت أو احتريت في كل الأوقات بعطس عندي تساقط شعر و شحوب في الوجه و قولون عصبي و امساك و زيادة في الوزن مع اني مش باكل كتير و عندي اعراض مقاومة انسولين و خمول غدة درقية و بدخل الحمام كتير جدا و لما بدخل بعمل بول كتير و بحس ان المثانة لم تفرغ و ساعات بحس بتقل في المهبل بالذات و انا بسجد و عندي تأخر نمو اسنان و انا سني حاليا ١٧ سنة و بحس دايما ان في حشرات بتمشي عليا و لما ببص مش بلاقي حاجة و كل مادا الشعور بيزيد لدرجة بقعد ع السرير بالساعات مش عارفة انام من الشعور و اخدت أدوية للموضوع ده و مجابش نتيجة

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبة
الحالة النفسية
متغيرة بشكل حاد و لكن يطغي عليها الملل
أمراض مزمنة
القولون العصبي
أدوية مستخدمة
لا ادوية
تشخيص الطبيب
التهاب المسالك البولية و فقر دم

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اهلا بك
بالنسبه للاعراض الكسل والخمول وتساقط الشعر والشحوب واكتساب الوزن والاكتئاب والامساك
بالنسبه لمشكله البول فهذا بسبب الامساك لان المستقيم المحمل بالبراز الجاف يضغط علي المثانه
فهي كلها اعراض كسل الغده الدرقيه والتي يجب ان تتابعي مع دكتور غدد صماء حتى يكتب لك هرمون بديل الثيروكسين
اما بالنسبه للبرد المستمر هذا ليس برد هذا حساسيه انف يمكنك استخدام بخاخه avamys مرتين يوميا لمده شهر
واذا لم تتحسني أو رجعت الاعراض استمري عليها
اما بالنسبه للشعور بوجود حشرات على جسمك فهذا يعتبر ضلالات delusions ويجب عليك الذهاب لطبيب الامراض النفسيه لتشخيص الحاله وكتابه علاج دوائي
الف سلامه عليكي