لو سمحت انا والده ليا شهرين بالضبط حاليا.. نزلت دورة بس...

رقم الاستشارة الطبية: 62328
تاريخ الاستشارة: 15 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 59
زائر
لو سمحت انا والده ليا شهرين بالضبط حاليا.. نزلت دورة بس من غير الم يوم24الشهر اللي فات قعدت يومين.. وقطعت.. وامس نزلت كم نقطه وقفت وانهارده هكذا.. ممكن اعرف ده اي انا ما اخدتش اي وسيلة منع وحصل جماع قبل 40من الولاده بس مره

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
بصي
الدورة بعد الولاده عاده بتتلخبط بسبب تعود رحم الحامل ومبايضها علي مستويات عاليه من الهرمونات لكن دي دورة
انتهزي فرصه وجودها
واستخدمي وسيله فورا يا ريت اللولب طالما عليكي دورة حتي يكون عنق الرحم مفتوح ويسهل التركيب
واتركي الأمر وكل شيء حيتضبط