انا اخر دورة اللي ٨/شهر٦ وعملت تحليل هرمون كان بتضاعف كل...

رقم الاستشارة الطبية: 61373
تاريخ الاستشارة: 22 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 117
زائر
انا اخر دورة اللي ٨/شهر٦ وعملت تحليل هرمون كان بتضاعف كل يومين لحتى وصل ٢٤٩٦ بس بعدها بطل يتضاعف عملت فحص بعد ٧٢ ساعة من اللي طلعت نتيجته ٢٤٩٦ وطلع ٢٩١١ يعني م تضاعف وانا شفت كيس الحمل بالسونار وشفت الجنين مع العلم انه باخذ مثبت وفوليك اسيد لانه حصل اجهاض قبل هل في خطر عالحمل؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أدوية مستخدمة
فوليك اسيد ومثبت حمل واسبرين

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اهلا بك
مفيش خطر علي الحمل
ويجب أن تعلمي أنه بعد الاسبوع السادس من الحمل
هرمون الحمل bhcg الذي يفرز من المشيمه لا يتضاعف وبعد ذلك يثبت ولا يزيد ثم يقل
استكملي فوليك اسيد وارتاحي نفسيا وبدنيا واتغذي كويس وانسي الاجهاض الي فات