حكة شديدة جدا في منطقة العانة بسبب ماكينة الحلاقة

رقم الاستشارة الطبية: 14348
تاريخ الاستشارة: 21 أكتوبر 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 550
زائر
لو سمحت انا بتحصلي حكة شديدة جدا في منطقة العانة غير الالتهابات الي حصلتلي بسبب مكنة الحلاقة ومن مدة قريبة ظهرتلي حبوب بيضة في الفخدين وجروح كل ما القشرة بتوقع بتطلع حاجة شبه المياه كده بتخليني احس بحكة شديدة جدا مكانها فا لو سمحت ارجو حل

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر

Dr. Hend Osman

أخصائي طب الاطفال وحديثي الولادة
بعد ازالة الشعر من المنطقه المذكورة يفضل غلق المسام عن طريق تمرير قطعة من الثلج علي المنطقه المذكورة ثم استخدام كريم مضاد للالتهابات مثل فيوسيكورت كريم ٣ مرات يوميا لمده ٣ ايام

Dr. Enas Kamel

طبيب جلدية
اولا عليك باستخدام نوع جيد من الماكينات.
ثانيا استخدام كريم ميكس ديرم مرتين يوميا لمده اسبوع ويجب أيضا استخدام هذا الكريم بعد عمليه ازاله الشعر دائما أو كريم فيسكورت بعد ازاله الشعر.
ثالثا إذا كان هناك حكه شديده فمن الممكن استخدام مضاد الهيستامين مره مساءا لمده عشره ايام