حقنة الكليكسان لتثبيت الحمل

رقم الاستشارة الطبية: 9562
تاريخ الاستشارة: 18 يوليو 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 1077
زائر
انا عندي 37عام ‘اجهضت اربع مرات منهم ثلاثه حمل طبيعي ومره حقن مجهري ومره حقن مجهري لم ينجح وعملت تحليل الهوموسستين عالي وmuggerعالي والكولستيرول عالي والدكتور كتبلي علي فولي كاب2.5وميثايلتكنو وقالي اول مايحصل حمل هاخد كليكسان 60مرتين واسبوسيد في اليوم هل هذا كافي للعلاج طيب وممكن اروح لدكتور ايه تاني يعلاج الهوموسستين

Dr. Mohammed Al-Frras

اختصاصي بامراض وجراحة الاوعية الدموية
هذا العلاج النوعي كافي لمثل حالتك فارتفاع الهموسستين يعالج بالفوليك اسيد والكلكسان بداية الحمل طول فترته

Dr. Tarek Abdelaziz

استشاري تخدير (في ذمة الله)
الفوليك اسيد يعالج ارتفاع الهوموسيستايين والكليكسان للسيوله للوقايه من الجلطات اثناء فتره الحمل وخاصه مع ارتفاع الكوليستيرول عليكى بالاستمرار على الفوليك اسيد والكليكسان مع تعديل النظام الغذائى والابتعاد عن الدهون والاقلال من الكربوهيدرات وتناول البروتين والالياف وشرب الماء بوفره