سلام عليكم دكتور رحت ل طبيب اسنان عندي ضرس في الفك...

رقم الاستشارة الطبية: 98242
تاريخ الاستشارة: 26 يناير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 82
زائر
سلام عليكم دكتور رحت ل طبيب اسنان عندي ضرس في الفك الاسفل جه اليسار مسوس واصل للعصب كل م اشرب مي او يجي عليه مياه يكرهبني ف رحت انضف واعمل حشو غصب قالي الطبيب انه هياخذ جلستين وعشان نركب طربوش كدا تلات جلسات اول جلسه عطاني ٣ ابر بنج وجه يشتغل انا حسيت البنج مفهوش نتيجه واشتغل من غير بنج لانو حسيت بوجع جامد ف نضف كان يوم الاثنين وتعالي الخميس نعمل تنضيف اخير وحشو عصب رحت اخميس برضو عطاني بنج وحسيت بالوجع وهو بيشتغل وكل م بتعمق في السنه من تخت احس بوجع جامد المهم حشا ونضف وعمل كي للسنه بالسخان وحشى حشو نهائي وقالي وقفه بس عالطربوش ونا دلوقتي كل م ادوس عليها بتوجعني في الم في السنه هل ممكن كدا يكون حشى ولسا منضفش العصب ولا حشى عالعصب ؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبه
الحالة النفسية
لا
أمراض مزمنة
لا
تشخيص الطبيب
اسنان

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
لو تقصدي يوم الخميس امبارح فممكن يكون ما زال ألم اللثه حيث الشغل فيها بماكينه الحشو و بدون بنج ادى الى تحسس في العصب المغذي للناحيه الشمال كلها فارجو انك تصبري وتاخدي مضاد حيوي وتاخدي الفينترن مضاد للتورم وتاخدي مسكن مثل rapiflam قرص مرتين يوميا لمده ٥ ايام
وتعملي غرغره بماء وملح او غرغره مثل
b fresh واذا ظل الالم لمده خمس ايام فيجب الرجوع للطبيب مره اخرى لمعرفه سبب المشكله ممكن هيعمل لك اشعه عاديه على الضرس واذا كان محتاج اعاده حشو او استكمال فممكن الطبيب يفتح فتحه داخل الحشو الذي عمله ويشتغل من خلالها للتنظيف واستكمال حشو العصب