حرقان في كف اليد مع نقط حمراء كتيرة

رقم الاستشارة الطبية: 15713
تاريخ الاستشارة: 13 نوفمبر 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 2460
زائر
حرقان في كف ايدي مع نقط حمره كتير في كف ايدي ونقط حمره بتظهر في ايدي نفسها ممكن تكون بس وش ادي وبس ممكن ايام تظهر ممتده ايدي كلها وكمان بتظهر في رجلي كله ومره ظهرت في نص صدري .

النقط الحمره دي بتكون موجوده اول ما اصحه شبه كل يوم مع اختلاف انتشارها بس بتختفي على مدار اليوم

فا انا معرفش اكشف ايه بظبت هل ده لي علاقه باعصاب هل ده ممكن ليه علاقه بحساسيه الصدر و الانف العندي الظهورت فاجاه من سنهولا جهازي المناعي اتهبل و autoimmune .

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
حساسيه صدر

المرفقات

  • IMG_6919.jpg
    IMG_6919.jpg
    347.8 KB · المشاهدات: 3,814

Dr. Noha Khalil

اخصائى باطنة عامة
مساء الخير
انصح حضرتك بعمل تحليل صورة دم و سرعة ترسيب و ANA لاستبعاد وجود نقص بالصفائح او اى من الامراض المناعية ثم نكمل على اساس نتيجة التحاليل

Dr. Moshira Hussein

طبيب جلدية
قد يحدث ذلك بسبب اكزيما الجلد نتيجة التعرض لمادة مسببة للحساسية.
يمكنك تناول اقراص فينستيل مرة يوميا مع دهان هيدروكورتيزون كربم مرتين يوميا لمدة ٥ ايام