حبوب في الخدود وبين حواجبي وحول الفم

رقم الاستشارة الطبية: 11613
تاريخ الاستشارة: 30 أغسطس 2020
أجوبة: 1 / مشاهدات: 298
زائر
ظهر عندي حبوب بسيطه واستخدمت فياسكورت وبطلته، ثم لقيت الحبوب بدأت تزيد وحاليا اخدت جل كاليسيتا وحبوب فيبراميسين وغسول cryjon وواقي للشمس ولاحظت الحبوب بتخف من اماكن وحبوب فيها زي دمل ابيض او اصفر كده في الاخر طلع ٢ في خدودي وبين حواجبي وحاجات بيضاء صغيرة كده اول مره تطلعلي حول فمي وتحته هو ده عادي ولا اي؟! وجبت صابونه تراي تكت يستخدمها اغسل وشي قبل م احط الجل او جايه من بره وكده لان الغسول مره واحده يوميا بس فالصابونه استخدمها مفيش ضرر ولا اي
وشكرا

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
القولون

Dr. Mohammed Al-Frras

اختصاصي بامراض وجراحة الاوعية الدموية
هذه الحبوب تترافق مع البشرة الدهنية واستخدام الصابون مفيد لكن ليس مع بعض يمكن استخدام الغسول صباحا والصابون مساء مع تجنب التعرض للشمس