حبوب غريبة بين الفخدين من شهر حبوب صغيره واشعر بحرارة شديدة عند طلوعها تستمر يومين حمراء وصغيرة وتترك أثر سواد أول ظهور لها الشهر الي فات ورجعت...

رقم الاستشارة الطبية: 42707
تاريخ الاستشارة: 7 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 1188
زائر
أعاني من حبوب غريبة بين الفخدين من شهر، حبوب صغيره واشعر بحرارة شديدة عند طلوعها تستمر يومين
حمراء وصغيرة وتترك أثر سواد
أول ظهور لها الشهر الي فات ورجعت طلعت الان بعد مرور شهر
واثارها مابتروح
واكتشفت انها بتطلع في أماكن متفرقه في جسمي
يدي / وجهي / لكنها تختفي الا بين فخودي
تركت أثر ومستمره بالطلوع.
أعتقد الاحتكاك ليس بسبب لظهورها في جسمي ايضاً

وهل كريم إليكا يفي بالعرض

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
معلمة
الحالة النفسية
ممتازة
أمراض مزمنة
لايوجد
أدوية مستخدمة
لا استخدم
تشخيص الطبيب
لم ازر طبيباً

المرفقات

  • 20D94FC2-3C19-41EB-979D-F8B309E49A7E.jpg
    20D94FC2-3C19-41EB-979D-F8B309E49A7E.jpg
    184.1 KB · المشاهدات: 1,037
  • 87F440FA-FE38-4F33-93F1-ABA726E735CC.jpg
    87F440FA-FE38-4F33-93F1-ABA726E735CC.jpg
    154.2 KB · المشاهدات: 2,284

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
بصي دي ممكن تبقي حساسيه جلد لكن الي في ضهرك واكتافك ووجهك غالبا حب شباب لو في حكه شديده بتزيد بالليل ده اسمه اشتباه سكيبي
اعملي تحليل ميكروب حلزوني ف البراز عشان ساعات الميكروب ده بيعمل كده وخللي بالك من اكلك ممكن يكون في حاجه بتعمل حساسيه وابتعدي عن المواد الحافظه في الاكل والشرب
استخدمي قرص كلاريتين يوميا مساء لمده ١٠ايام
إدهني كريم اليرجكس يهدي الجلد وبين الفخدين كريم دكتاكورت ٣مرات يوميا لمده ٥ايام و ارتدي شورت قطن وانتي خارجه
لو في حكه شديدة في جسمك كله بتزيد بالليل ابعتيلي تاني اقولك تعملي ايه

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، تحدث هذه الحبوب نتيجة تراكم الخلايا الميتة بمسام الجلد وتراكم العرق والميكروبات مما يؤدي لحدوث بثور ملتهبة وقد بظهر الصديد بداخلها
يجب الاهتمام بعدم تعرض هذه المنطقة للاحتكاك بكثرة مع استعمال مقشر لطيف للجلد مثل كريم carbamide مرتين يوميا وذلك بعد علاج البثور الملتهبة
بواسطة أقراص curisafe ١جم يوميا بعد الغذاء
كريم fucicort ثلاث مرات