لو سمحتي يا دكتور انا بعاني من وجود حبوب كتير اوي هي تحت...

رقم الاستشارة الطبية: 98897
تاريخ الاستشارة: 25 فبراير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 41
زائر
لو سمحتي يا دكتور انا بعاني من وجود حبوب كتير اوي هي تحت الجلد و لونها ابيض ولما بلمسها بحسها بتحرقني وبحس البكيني عندي اصلا من جوا كده علي طول ملتهب مع اني بستخدم فوطه بنشف بيها بعد كل تويلت و بغير علي طول الملابس الداخليه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مدرسه
الحالة النفسية
مستقره
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لا مجربتش اروح

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
يجب كشف جلديه لمناظرة الحاله والتأكد من سبب الحبوب والتي ممكن تكون حساسيه جلديه بسبب ملابس داخليه غير قطنيه او ماده كيماويه بتستخدميها لتنظيف الجلد
وممكن تكون بسبب تهيج الجلد بسبب افرازات مهبليه بتنزل في الاندر
او فطريات جلديه
وممكن تكون هذه الحبوب بتظهر بشكل طبيعي بعد فترة من نمو الشعر الذي تمت ازالته منذ فترة قريبه