حاسه اني روحي رايحه مني وعظمي مكسر ومش قادره اتعامل مع حد حاسه اني مهزومه ووحيده مش حاسه بنفسي وبعيط مع العلم اني كنت بتعالج نفسيا وكنت باخد دوا...

رقم الاستشارة الطبية: 36506
تاريخ الاستشارة: 2 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 402
زائر
حاسه اني روحي رايحه مني و عظمي مكسر و مش قادره اتعامل مع حد حاسه اني مهزومه و وحيده مش حاسه بنفسي و بعيط مع العلم اني كنت بتعالج نفسيا و كنت باخد دوا بس الحمدلله بطلته و و قفت الجلسات لاني مفروض خفيت بس معرفش ليه حصلي كده و كنت متشخصه رهاب اجتماعي

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبه
الحالة النفسية
سيئه حاليا
أمراض مزمنة
مفيش
أدوية مستخدمة
كنت باخد effexor xr بس بطلته داخله في شهر
تشخيص الطبيب
رهاب اجتماعي

Dr Marwa Ibrahim

الاخ الكريم ، احيانا يحدث عودة للاعراض بعد التوقف عن استعمال العلاج النفسي ، يمكنك التوقف عن الدواء تدريجيا تحت اشراف الطبيب ولكن الجلسات النفسية قد تكون بحاجة الي الاستمرار عليها بين فترة واخري لان تاثيرها فعال في علاج معظم الاضطرابات النفسية
ولذلك انصحك بالعودة للطبيب لبدء خطة العلاج وعدم التوقف الا بمعرفة الطبيب