انا عملت تحليل جرثومة المعدة طلع 3.9 هل ده عالي ولا...

رقم الاستشارة الطبية: 61701
تاريخ الاستشارة: 30 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 181
زائر
انا عملت تحليل جرثومة المعدة طلع 3.9 هل ده عالي ولا متوسط وياريت اسماء الادويه المعالجه ليها انا اخدت اوجمنتين ١٠٠٠ وكلاريثرو ٥٠٠ و اوميز ٢٠ بس مش حاسس بتحسن وهل من اعراضها الدوخه والدوار وبحس الاكل بيقف في زوري او ارتجاع من المعده الي الزور وعملت تحليل دم وسكر وكله تمام الحمد لله ولحضرتكم جزيل الشكر

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
محاسب
الحالة النفسية
تمام الحمد لله
أمراض مزمنة
مفيش الحمد لله
أدوية مستخدمة
اوجمنتين ١٠٠٠ وكلاريثرو ٥٠٠ و اوميز ٢٠
تشخيص الطبيب
جرثومة المعده

المرفقات

  • IMG_20230712_201648_275.jpg
    IMG_20230712_201648_275.jpg
    259.5 KB · المشاهدات: 70

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
أيوة التحليل إيجابي يعني في جرثومه
وفعلا ممكن تعمل دوخه وغثيان
العلاجات كده صح بس لازم تكمله لمده اسبوعين
كده ينقصك علاج ارتجاع مريء لان ممكن يكون في ضعف في صمام بين المعده والمريء مما يسمح برجوع الاكل
وممكن نزود جرعه اوميز توصلها ٤٠ مجم
حاول متنامش بعد الاكل مباشرة ومتاكلش وجبات كبيرة مرة واحده
قلل شاي وقهوة وتدخين واكل حريف وطماطم ومسبكات ومقليات وبهارات
العلاج
Ganaton قرص ٣ مرات
Spasmodigestin قرص ٣ مرات
وممكن يكون في متلازمه قولون عصبي بالاضافه لحالتك وعلاجها هو duspatalen retard كبسولة مرتين يوميا