ابن اختى شاكين ان يكون عنده جدرى مائي عنده حبوب كبيره...

رقم الاستشارة الطبية: 61667
تاريخ الاستشارة: 29 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 52
زائر
ابن اختى شاكين ان يكون عنده جدرى مائي عنده حبوب كبيره خلف اذنه انا عندى ٣٢ سنه وجالى وانا صغير جدرى عادى هل انا معرض للعدوى بالجدرى المائي ، يعنى الى جاله وهو صغير جدرى مائي او عادى معرض للاصابه بيهم مره اخرى لو مش نفس النوع ؟

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
طبيعة العمل
اونلاين

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
بص لو مريض اتصاب بالجديري المائي مرة في حياته غالبا حتفضل عنده مناعه مدي الحياه لكن حيظل الفيرس كامن في النهايات العصبيه وإذا المناعه ضعفت ممكن يجيله حزام ناري لما يكبر وهو حبوب مؤلمه جدا مليئه بسائل ومرصوصه بشكل منظم جدا
يعني انت كده مش حتتعدي من ابن اختك