ثقل في الدماع والاطراف وضعف التركيز

رقم الاستشارة الطبية: 10605
تاريخ الاستشارة: 9 أغسطس 2020
أجوبة: 1 / مشاهدات: 283
زائر
عندي ثقل في دماغي وصداع جامد واطراف جسمي مش بحس بيهم وبيجيلي تنميل فيهم والتركيز عندي بقى قليل اووي وبنسى كتير جدا رحت لدكتور كتبلي نيوريماكس وستاتومين ١٠٠جم وبقالي يومين بخدهم وعندي صداع شديد ووجع جامد اوووي في مخي والتقل اللي في اطرافي زاد وبقوم من النوم مبقدرش اخرك جسمي ومبعرفش انام من كتر الوجع

الجنس
أنثى
العمر
الطول
أدوية مستخدمة
ستاتومين ١٠٠ جم - نيوريماكس

Dr. Mohammed Al-Frras

اختصاصي بامراض وجراحة الاوعية الدموية
يفضل اجراء تحاليل عامة للدم وخضاب وفيتامين د وb12 والكالسيوم وهرمونات الغدة الدرقية وسكر
مع مراقبة الضغط
واتباع نظام غذائي صحي ومتوازن والاكثار من السوائل وتجنب التوتر والقلق