تسريب الدرنقه بعد عمليه الناسور العصعصي

رقم الاستشارة الطبية: 26460
تاريخ الاستشارة: 2 يوليو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 1514
زائر
انا عامله عمليه الناسور العصعصى ومركبه درنقه دلوقتى الدرنقه بقالى تالت أسابيع ودلوقتي مش بتنزل حاجه الحمدلله بس الفتحه بتاعت الدرنقه من فوق بتسرب هل ده عادى ولا فى خطر

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الوزن

Dr Yasser Gomaa

استشاري الجراحة العامة
أهلا بحضرتك..

قد يكون سبب التسريب من حول فتحه الدرنقه هي أن الدرنقه قد تكون مسدوده ولا تعمل ولذلك لاشئ يخرج من خلالها وفي هذه الحاله ينصح بتسليك الدرنقه أو رفعها إذا لم يخرج منها إفرازات وفتره 3 أسابيع هذه طويله لبقاء الدرنقه إذا فقدت وظيفتها وينصح بتنظيف الجرح بمعرفه الطبيب الذي أجرى العمليه..