يا دكتور عيوني كانت بتنزل دموع من الجنب اليمين وكان...

رقم الاستشارة الطبية: 63650
تاريخ الاستشارة: 20 سبتمبر 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 135
زائر
يا دكتور عيوني كانت بتنزل دموع من الجنب اليمين وكان لونها احمر من جوا وبيحصل عماس لما اقوم من النوم ولكن الاحمرار راح لما اخذت القطرات الي ذكرتهم ب ادوية مستخدمة ولكن لدلوقتي في احمرار بسيط وحكة بالعين ودموع متسايلة من الجنب اليمين ومش بتوقف ابدا مع القطرات الي اخدتها كلهم والاحمرار بعيني كان بالجفن من تحت ممكن حل لو سمحتم؟

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا يعمل
الحالة النفسية
اعزب
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
Tobradex - Fluca - Dexatrol
تشخيص الطبيب
كان هناك تشخيص من طبيب رمد اني اخذ قطرة Tobradex

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
لو انت استكملت العلاج لمده خمس ايام وانتهى الالتهاب البكتيري بالعين والذي كان يسبب الافرازات الملونه فممكن تستكمل بقطرات ضد الحساسيه فقط وبالنسبه لقطرات الكورتيزون ممنوع تؤخذ اكثر من خمس ايام يعني يجب ان تتوقف على التوبراديكس فورا ويمكنك اخذ قطره للحساسيه مثل trillerg
٣ مرات يوميا مع قرص كلاريتين فموي مرة يوميا