تساقط الشعر وجفافه خاصا بعد غسله بيتشابك أكثر ويقع وعملت تحاليل الانميا والحديد كويسين ومفيش غدة ووبقعد في الشمس علي الاقل ربع ساعة يوميا واغلب...

رقم الاستشارة الطبية: 36748
تاريخ الاستشارة: 7 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 340
زائر
تساقط الشعر وجفافه خاصا بعد غسله بيتشابك أكثر ويقع وعملت تحاليل الانميا والحديد كويسين ومفيش غدة و وبقعد في الشمس علي الاقل ربع ساعة يوميا و اغلب الوقت بلمه كحكة بس مش بربطها جامد ، عايزة دكتور يقولي علي روتين يقلل التساقط ويطري الشعر اكتر

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مساعد صيدلي
الحالة النفسية
في توتر بس النفسية الحمد لله تمام
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
روحت لدكتور كان عندي قشرة وبعالج فيها الآن عدي شهرين ومفيش صلع وراثي

المرفقات

  • IMG_20220107_154752.jpg
    IMG_20220107_154752.jpg
    779.7 KB · المشاهدات: 70
  • IMG_20211110_095537.jpg
    IMG_20211110_095537.jpg
    1.3 MB · المشاهدات: 65

Dr Doaa Amer

أخصائي الجلدية والتجميل والليزر
السلام عليكم
افضل روتين للشعر وخاصة المتشابك استخدام سيروم لتصيفيف الشعر وتجنب الزيوت
مع عمل حمام كريم مرتين اسبوعيا
مع تجفيف الشعر بعد الاستحمام باستخدام هواء ساخن للاستشوار دون استخدام الفرشاة
وشكرا