اخر دوره ١٩/٦/٢٠٢٣ اخدت تكنوفيولا من اليوم الثالث ولمده...

رقم الاستشارة الطبية: 61361
تاريخ الاستشارة: 22 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 84
زائر
اخر دوره ١٩/٦/٢٠٢٣ اخدت تكنوفيولا من اليوم الثالث ولمده ٥ ايام ولبوس برونتوجيست ٤٠٠ من يوم ٤/٧/٢٠٢٢
حاليا عملت تحليل حمل طلع سلبي بس عندي اعراض حمل تقلصات واسهال وانتفاخ والم اسفل الظهر وكثره تبول واعياء زاد من ٣ ايام غثيان شديد في الصباح ودوخه انا لازلت مستمره علي لبوس برونتوجيست
هل ممكن يكون في حمل
والنتيجه سلبيه في التحليل مع العلم اخر جماع ٢/٧/٢٠٢٣ بسبب سفر الزوج

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طبيبه اسنان
الحالة النفسية
مستقر
أمراض مزمنة
لايوجد
أدوية مستخدمة
لايوجد
تشخيص الطبيب
لايوجد

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
لا ده مش حمل ده اضطراب هرموني كأثر جانبي لتكنوفيولا
لأن لو حمل كان حيبان بعد ١٤ يوم من آخر جماع
لكن انتي بعد تحفيذ التبويض بحبوب تكنوفيولا كان المفروض الطبيب يتابع التبويض ولما بويضه تنضج وتبقي ١٨ علي الاقل
تاخدي إبرة تفجيريه
ويحصل جماع وبعد التخصيب تاخدي برونتوجست كمثبت حمل