بقعة صفراء في العين

رقم الاستشارة الطبية: 4188
تاريخ الاستشارة: 9 مارس 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 490
زائر
عندى بقعه صفره فى عينى جانب العين وممتده بخط احمر لاخر العين.
ما علاجها واخد ايه عشان تختفي مع العلم ان فى دكتور قلى دى صبغه مترسبه وانا عندى ضعف نظر

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا بوجد
التعديل الأخير بواسطة المشرف:
يجب عمل الفحوصات اللازمه لوصف العلاجات المناسبه او يتم علاجها بالليزك مع تصحيح النظر على حسب الحاله وفحص الطبيب المختص وينصح بعدم استخدام قطرات من تلقاء نفسك الا بوصف الطبيب

Dr. Samar Essam

طبيب معتمد
اي مشكلة بالعين يجب على الفور التوجه لطبيب العيون لإجراء الفحص الطبي اللازم و تحديد سبب المشكلة و عدم اتخاذ أي إجراء من تلقاء نفسك... و يرجى راحة العين خلال اليوم و اغماضها قليلا... مع التمنيات بالشفاء العاجل