انا اتخبطت من تلت شهور وانا بلعب كوره اتشاط صوبع رجلي...

رقم الاستشارة الطبية: 62384
تاريخ الاستشارة: 17 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 100
زائر
انا اتخبطت من تلت شهور وانا بلعب كوره اتشاط صوبع رجلي الكبير الم عند تنيه ولما اشوط الكوره ولو براحه بيوجعني وبيطقق لما امشي وصعقات كهربيه فيه كل شويه ومؤخرا ظهر في عند المفصل الي بين السلاميات بروز كدا والحركه بقت اصعب ولما ادعق البروز بيزيق ومكانه يحمر جامد ولكن الحركه بتبقي اسهل وترجع تاني صعبه وبيطقق لسه لما اتنيه فكدا ايه التشخيص والعلاج ومتشكر جدا لحضرتكم ربنا يجعله في ميزان حسناتكم

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب جامعي
الحالة النفسية
الحمد لله
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
لا

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
بص هو حدث
Secondary osteoarthritis يعني التهاب مفاصل ثانوي في المفاصل الصغيرة بين العظميات في الاصبع في المفاصل بسبب أنه حدث به نزف وتليف بعد الخبطه
وطبعا كان يجب الاطمئنان باشعه عاديه
وقت الحادث
لكن عادي ممكن نعمل الاشعه دلوقت
ونطمئن
العلاج
Algazon دهان ٣ مرات
Cataflam 50 mg قرص مرتين يوميا ٥ ايام بعد الاكل
Alphintern قرص ٣ مرات لمده اسبوع
اعمل مساج وتدليك وتحريك المفصل