بالنسبة للبريود مش هي بتيجي بالتبادل بين المبيض الايمن والأيسر انا لما يكون الدور علي المبيض الايمن مش بحس باي وجع خالص وبكمل يومي عادي اما لما...

رقم الاستشارة الطبية: 39265
تاريخ الاستشارة: 25 فبراير 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 249
زائر
بالنسبة للبريود مش هي بتيجي بالتبادل بين المبيض الايمن والأيسر انا لما يكون الدور علي المبيض الايمن مش بحس باي وجع خالص وبكمل يومي عادي اما لما يكون الدور علي المبيض الايسر بدوخ وبقعد ارجع ومش بقدر اقوم من السرير والمسكن مش بينفع اي السبب؟ واي العلاج ؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبة
الحالة النفسية
الحمد لله
أمراض مزمنة
لا يوجد

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
عليك بعمل أشعة تليفزيونية المبيض والرحم لمعرفة اذا كان هناك تكيس فى أحد المبيضين أو وجود اى سبب آخر وزيارة طبيب نسا

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، غالبا أنك تعانين من تكيسات بالمبيض ولذلك يجب عمل سونار علي الحوض لاكتشاف حجم التكيسات
يمكنك استعمال اقراص menobrocond مرتين يوميا قبل موعد الدورة بخمسة أيام والاستمرار اثناء الدورة لتقليل الالم واعراض ما قبل الدورة