اي تخصص يعالج مشكلة افراز اليدين والقدمين للعرق

رقم الاستشارة الطبية: 12879
تاريخ الاستشارة: 24 سبتمبر 2020
أجوبة: 3 / مشاهدات: 397
زائر
انا بعاني من الولادة او الطفولة من مشكلة افراز اليدين والقدمين للعرق والمياة بشكل مفرط جدا وحاليا وانا عمري ٢٤ سنة اصبح مناطق مختلفة من الجسم بتفرز برضو زي الابط وغيره انا في الحقيقة مش عارف سبب محدد للعرض المرضي ده لكني عارف ان من الاسباب المحتملة اضطراب في الغدة الدرقية او الكظرية او امراض مزمنة زي السكر او مشكلة العصب الودي...

انا ما بعانيش من اي امراض مزمنة تانية ولا سكر على حد علمي..

سؤالي:ايه هو تخصص الطبيب المناسب اني ازوره...خاصة وانا حاليا قدمت على الجيش وعملت تظلم طبي عشان اكشف على العرض ده فما هو التخصص الطبي الي اختاره عشان اكشف عنده بارك الله فيكم...وايه هو التخصص الي اكشف عنده بعد كده مستقبلا عشان الاقي حل مستدام للمشكلة العويصة دي....وشكرا

الجنس
ذكر
العمر
الطول
الوزن

Dr. Mohammed Al-Frras

اختصاصي بامراض وجراحة الاوعية الدموية
هذه تتعلق بطبيعة الجسم واحيانا هنالك مايسيمى فرط التعوق الراخي والاخمصي يمكن الكشف عند طبيب الجلدية
يمكن العلاج باستخدام حقن البوتوكس ويممن اجراء عمل حراحي لخزع العقد العصبية المسؤلة عن العرق في الصدر

Dr. Hanaa Mohamed

أخصائي باطنية
يمكن العرض على أخصائي الجلديه
يجب الإبتعاد عن التوتر والقلق لانه يزيد الحاله ويمكن حقن البوتكس لعلاج فرط التعرق

Dr. Rasha Gamal Eldin

أخصائي جلدية وتناسلية وتجميل وتغذية علاجية
ينصح بعمل تحليل الغدة الدرقية وان كانت طبيعية فيوجد تركيبات طبية تدهن مرة أو اتنين ف الاسبوع توقف التعرق او حقن البوتكس بيوقف التعرق الزائد لمدة سنة ولكنه مكلف