انا ولدت ولاده تالته تؤم ولاده مبكره في شهر السادس ووجد انفجار بالرحم وتم تخيطه الحمد الله والدكتور الا عملي العمليه قالي مافيش حمل قبل سنتين وخدي...

رقم الاستشارة الطبية: 60583
تاريخ الاستشارة: 26 يونيو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 123
زائر
انا ولدت ولاده تالته تؤم ولاده مبكره ف شهر السادس ووجد انفجار بالرحم وتم تخيطه الحمد الله والدكتور الا عملي العمليه قالي مافيش حمل قبل سنتين وخدي حقن منع الحمل لان الحمل خطر دلوقت والتؤم توفي الحمد الله وسؤالي هل ينفع الحمل مره تانيه بعد سنتين بشكل طبيعي والا هيكون فيه خطر عليا وهل ينفع احمل مره واتنين عادي زي اي حد ولا انا بسبب الانفجار الاحصلي يمنعني من كدا وشكرا جزيلا ٥

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربه منزل
الحالة النفسية
يعني
أمراض مزمنة
روماتيزم ف رجلي
أدوية مستخدمة
بانسلين

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
يمكنك الحمل ان شاء الله لكن يجب عليك الصبر خاصه وان لديك اطفال والحمد لله
يمكنك اعطاء نفسك فرصه اكثر من سنتين لان سنك ما زال صغير وامامك فرصه للحمل باذن الله
وفي كل الاحوال لو حملتي ستصنفين على انه حمل خطر ويحتاج متابعه دقيقه جدا
لان لو حدث انفجار للمره الثانيه للرحم ممكن يؤدي ذلك الى ازالته لا قدر الله
فارجو الرجوع للحقن المانعه للحمل ويمكنك الانتظار اكثر من عامين لو استطعت حتى يتم الالتئام الكامل للعضلات التي تم اصلاحها في الرحم