انا منزوجه عندى ٣٠ سنه اعانى مم خمول فى الغده الدرقيه وباخد التروكسين ١٠٠ البيريود متاخره ١٠ ايام عن معادها عملت تحليل دم للحمل مفيش حمل عنلت...

رقم الاستشارة الطبية: 38873
تاريخ الاستشارة: 18 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 191
زائر
انا منزوجه عندى ٣٠ سنه اعانى مم خمول فى الغده الدرقيه وباخد التروكسين ١٠٠
البيريود متاخره ١٠ ايام عن معادها عملت تحليل دم للحمل مفيش حمل
عنلت التحليل الدورى للغدة وجدت ان النسبه مش مظبوطه
حجزت مع دكتورة الغده ومنتظرة معادى سؤال عن البيريود هل اخد حقنه عشان تنزل ولا استنى اما اظبط جرعه الغده يمكن اما تتظبط البيريود تنزل بس هى تعبانى جدا بسبب تاخيرها ده

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مكتبى
أمراض مزمنة
خمول غدة درقيه
أدوية مستخدمة
التروكسين ١٠٠
تشخيص الطبيب
خمول غدة درقيه

Dr Mary Attytalla

أخصائي صحة انجابية
عدم انتظام الغدة الدرقية يتسبب فى لخبطة بالدورة الشهرية
نظمى علاج الغدة وبالتالى ستنتظم الدورة
لا افضل حقن لتنزيل الدورة حيث انها لاتجدى
الافضل تاخذى علاج هرمونى مكتمل لتظبيط الجورة
ابدى فى العلاج الاتى للدورة
Cycloprogynova tab
قرص يوميا ابتداء من الابيض ثم البنى
اذهبى للطبيب للاطمئنان