انا مريض مناعة التشخيص عندى الاجسام المضادة بتهاجم المناعة وينتج عنها اورام فى الارجل واليدين بكثرة وبألم شديد لا اتحمله وبتعمل التهاب فى العضلات...

رقم الاستشارة الطبية: 55303
تاريخ الاستشارة: 14 فبراير 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 96
زائر
السلام عليكم انا مريض مناعة التشخيص عندى الاجسام المضادة بتهاجم المناعة وينتج عنها اورام فى الارجل واليدين بكثرة وبألم شديد لا اتحمله وبتعمل التهاب فى العضلات والمفاصل مبقدرش اثنى ركبتى للأخر يوجد الم ونخذة شديدينوالدكتور كتبلى اميوران اخدته شهر وبدأت ااورام والالم يروح خالص لان العلاجمش موجود فى السوق لانه مستورد واما لاقيته اخدته وسببلى تقيأ باستمرار واسهال مثل المياه والتقيأ لا يتوقف فهل ممكن اخد حاجة مع هذا الدواذ لعدم الترجيع

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
سائق
الحالة النفسية
صفر
أمراض مزمنة
التهاب عضلات ومناعة
أدوية مستخدمة
اميوران ومسكنات
تشخيص الطبيب
الاجسام المضادة بتهاجم المناعة لما تكون نشطة

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
يمكنك استخدام ondalenz هذه لاصقه توضع علي اللسان عند اللزوم وبالنسبه الاسهال ممكن تاخد دواء اسمه lopiramid 4مجم بعد اول اسهال ثم ٢ مجم بعد كل اسهال