انا كنت خلعه ضرس العقل بقالي اسبوع وفي وجع جامد واحتقان جامد في زوري وشك روحت كشفت طلع ان الضرس اتشال وهو متلهب الدكتور نضف الجرح وقاللي امش علي...

رقم الاستشارة الطبية: 35470
تاريخ الاستشارة: 10 ديسمبر 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 272
زائر
انا كنت خلعه ضرس العقل بقالي اسبوع وفي وجع جامد واحتقان جامد في زوري وشك روحت كشفت طلع ان الضرس اتشال وهو متلهب الدكتور نضف الجرح وقاللي امش علي العلاج اللي هو اوجمتبن 1000ودلفين 600واكل حاجات باردة فقط المشكلة ان زوري ملتهب جامد جداوفي شكشكة جامدة والمضاد مش عامل حاجه اروجوكم حل للوجع الزور لانة مسمع في وداني ومش عارفة ابلع ريقي

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربة منزل
الحالة النفسية
تعبانة
أمراض مزمنة
كان عندي روماتزم وانا صغيرة
أدوية مستخدمة
اوجمتبن 1000وبرفين 600وفلاجيل وadol500وابر فولتارين
تشخيص الطبيب
التهاب في اللثه والجرح

Dr Marwa Ibrahim

الاخت الكريمة ، العلاج جيد لكن يمكنك تناول اقراص اوجمنتين مرتين يوميا بعد الاكل
الفنتيرن اقراص قبل الاكل بنصف ساعة
اقراص استحلاب zora c اربع مرات يوميا
مضمضة tantum ثلاث مرات بعد الاكل
المسكنات يفضل استبدالها باقراص celecoxib مرتين يوميا بعد الاكل وقد تحتاجين لحقن فولتارين مرة يوميا وقد تكون الاقراص كافية لتسكين الالم وتقيل الالتهاب