انا كان عندى رشح خفيف من يوم اليبت والاحد الصبح كنت حاسة انى تعبانة وعرفت ان فى حد خالطته يوم الاربعاء السابق وطلع ايجابى كورونا انا بدا اخدت...

رقم الاستشارة الطبية: 37727
تاريخ الاستشارة: 26 يناير 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 275
زائر
انا كان عندى رشح خفيف من يوم اليبت و الاحد الصبح كنت حاسة انى تعبانة و عرفت ان فى حد خالطته يوم الاربعاء السابق و طلع ايجابى كورونا
انا بدا اخدت zithromax500 , panadol cold and flu, telfast
مفيش حرارة و بس كحة جافة و رح خفيف و الحمد لله مفيش تكسير
محتاجة اعمل تحاليل و لا لا و فى ادوية ثانية ممكن اخدها

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Doaa Amer

أخصائي الجلدية والتجميل والليزر
السلام عليكم
استمري علي هذا العلاج مع إضافة R/Cevamol فوار علي نص كوب ماء دافي ٣ مرات يوميا لمدة ١٤ يوما مع العزله واخذ احتياطات السلامه والتباعد الاجتماعي
وشكرا

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، العلاج جيد و يمكنك إضافة المكملات الغذائيه لتقوية المناعة والقدرة علي مقاومة الفيروس
أقراص zinc ACE مرتين يوميا
Immulant plus كبسولة مرتين يوميا ٠
كما يجب الحرص على التغذية الجيدة والاهتمام بإجراءات التطهير والعزل الاجتماعي تجنبا لنقل العدوي للآخرين