انا كان عندى احتقان فى الزور من ٤ أيام وبنسبة كبيرة قل ودلوقتي عندى وجع عظم فى جسمى وبالاخص الجزء العلوى انا هعمل تحاليل النهارده سؤالى بس ممكن...

رقم الاستشارة الطبية: 37736
تاريخ الاستشارة: 26 يناير 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 312
زائر
انا كان عندى احتقان فى الزور من ٤ أيام وبنسبة كبيرة قل ودلوقتي عندى وجع عظم فى جسمى وبالاخص الجزء العلوى... انا هعمل تحاليل النهارده... سؤالى بس ممكن اخد مضاد حيوي ولا مفيش داعى

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الحالة النفسية
جيدة
أمراض مزمنة
ضغط
أدوية مستخدمة
كوتارج ٨٠/١٢.٥
تشخيص الطبيب
باطنة

Dr Doaa Amer

أخصائي الجلدية والتجميل والليزر
السلام عليكم
لا انصح بتناول مضاد حيوي الا بوصفه طبيه ولحاجه علاجيه ضروريه
اعمل التحاليل مع استشارة طبيب باطني
وشكرا

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يتم استعمال المضاد الحيوي للقضاء علي البكتيريا المسببة للالتهاب ،بما أن اعراض التهاب الحلق قلت كما ذكرت فربما تكون عدوي فيروسية ويقوم الجهاز المناعي بمقاومتها ولا يفيد استعمال المضادات الحيوية لذلك
ولذلك فلا حاجة الان لاستعمال مضاد حيوي