انا عندي كرشه نفس مع الم في الصدر كانت زمان بتيجي كل فتره لكن حاليا بتيجي باستمرار وكشفت باطنه وعملت رسم قلب وطلع كويس وصوره دم ومفيش انيميا كدا...

رقم الاستشارة الطبية: 38270
تاريخ الاستشارة: 6 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 228
زائر
انا عندي كرشه نفس مع الم في الصدر كانت زمان بتيجي كل فتره لكن حاليا بتيجي باستمرار وكشفت باطنه وعملت رسم قلب وطلع كويس وصوره دم ومفيش انيميا. كدا محتاجه اكشف اي؟ او ده من اي؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
موظفه
الحالة النفسية
عادي
أمراض مزمنة
لايوجد
أدوية مستخدمة
ادويه معده
تشخيص الطبيب
لايوجد

Dr Marwa Ibrahim

وعليكم السلام ورحمه الله وبركاته ، يمكن أن يحدث الم بالصدر مع ضيق التنفس بسبب وجود مشكلة بالقلب أو الانيميا أو ارتجاع المرئ وكذلك قد تسبب التهابات المعدة أو التهاب عضلات القفص الصدري هذه الأعراض
يمكنك أولا استبعاد وجود مشكلة بالقلب بعمل تخطيط للقلب بالمجهود
كذلك يجب العرض علي طبيب الباطنة لعمل سونار علي البطن وتحليل helicobacter pylori igm لاستبعاد الإصابة بالميكروب الحلزوني