انا عملت تحليل وظائف كبد وصورة دم كاملة وفحص دهون في الدم ووظيفة كلى الكرياتين وجميعها كويسه الحمدلله و عملت اختبار حمل ولا يوجد و عمري ٣٩ سنة...

رقم الاستشارة الطبية: 52234
تاريخ الاستشارة: 26 نوفمبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 67
زائر
انا عملت تحليل وظائف كبد و صورة دم كاملة و فحص دهون في الدم و وظيفة كلى الكرياتين وجميعها كويسه الحمدلله
و عملت اختبار حمل و لا يوجد
و عمري ٣٩ سنة و متزوجة
اخد نت لوك ٢٠ ولا ٤٠

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اولا تأكدي انك مستعمله وسيلتين منع حمل لان نت لوك له تأثير شديد الخطورة في تشوه الاجنه
تاني شيء استخدمي ٢٠ افضل وإذا لم يأت بالنتيجه المرغوبة نقدر نزيد الجرعه
تابعي وظائف الكبد كل شهر طول فترة العلاج