انا عملت اجهاض بالشفط ونزل مني دم وبدأت ميرسيلون وبعد اسبوع عملت تاست دم طلع اقل من 2 وبعد 10 يوم عملت تاست طلع 0 3 وبعد اسبوع عملت تاست طلع 1 12...

رقم الاستشارة الطبية: 36872
تاريخ الاستشارة: 10 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 324
زائر
انا عملت اجهاض بالشفط ونزل مني دم وبدأت ميرسيلون وبعد اسبوع عملت تاست دم طلع اقل من 2 وبعد 10 يوم عملت تاست طلع 0.3 وبعد اسبوع عملت تاست طلع 1.12 ونزل يومها مني دم بعد 5 ايام من اخر حبة من ميرسيلون

نسبة الهرمون مو لازم ترجع ل صفر ؟ هل نسبة طبيعية؟
هل ممكن نكون حامل ؟
هل نزول دم بعد اخر حبة ميرسيلون دليل على عدم الحمل

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Marwa Ibrahim

الاخت الكريمة ، النسبة الطبيعية للسيدة بدون وجود حمل تكون اقل من 5miu/ml وعلي ذلك فان النسب التي ذكرتيها تدل علي عدم وجود حمل