انا عديت الأربعين بقالي ستين يوم والده ومفيش دورة جت خالص اخدت ابره منع الحمل بتاعت كل شهر دلوقتي بتنزل عليا نقط دم خفيفه مع افرازات بنيه وانا كان...

رقم الاستشارة الطبية: 42747
تاريخ الاستشارة: 8 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 415
زائر
انا عديت الأربعين بقالي ستين يوم والده ومفيش دورة جت خالص اخدت ابره منع الحمل بتاعت كل شهر دلوقتي بتنزل عليا نقط دم خفيفه مع افرازات بنيه وانا كان عندي صديد جامد وكل مااعالجه كان ليرجع تاني ف الحمل عايزه اعرف هو من الصديد ده ولا دوره ولا فيه حمل

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
الحالة النفسية
متقلبه المزاج
أدوية مستخدمة
لا

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم يا مريم
في بعض الأحوال زياده نسبه هرمون اللبن ف المرضع تؤثر ع التبويض وتمنع نزول الدورة
وممكن يكون بسبب الهرمونات الموجودة بالحقنه اكيد دكتورة النسا فهمتك أن الدورة ممكن تتأثر في الكم والكيف مع استعمال اي وسيله هرمونيه
للاطمءنان ممكن نعمل تحليل حمل ف الدم

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، مع استعمال حقن منع الحمل يحدث اضطراب هرموني بسيط مع بداية الاستعمال مسببا نزول نقاط من الدم
الأفضل لك استعمال الحقن أحادية الهرمون حيث تؤثر الحقن المركبة علي الرضاعة ، يتم استعمال الحقن الأحادية كل ٣ شهور ، او يمكنك استعمال اللولب الرحمي وهو الافضل من حيث عدم وجود هرمونات تؤدي إلي اختلال الدورة لديك