انا شاب عمري 23 سنه وكنت مسرف في ممارسة العادة السرية وانا عمري 16 سنه اتعرضت لصدمة في القضيب ووقتها بدا يظهر اعوجاج في القضيب مكنش موجود قبل كده...

رقم الاستشارة الطبية: 60807
تاريخ الاستشارة: 3 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 314
زائر
انا شاب عمري 23 سنه و كنت مسرف في ممارسة العادة السرية و انا عمري 16 سنه اتعرضت لصدمة في القضيب ووقتها بدا يظهر اعوجاج في القضيب مكنش موجود قبل كده لكن انا تجاهلت الموضوع وقتها.
حاليا انا خاطب و زواجي قريب و عايز اتطمن ان الاعوجاج اللي عندي مش هايسببلي مشاكل في العلاقة الزوجية؟
واذا محتاج اعالجه هل ممكن اعالجه من غير جراحة ؟ حقن او مرهم او علاج طبيعي مثلا ؟

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مهندس
الحالة النفسية
معتدلة
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لم ازر طبيب
التعديل الأخير:

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
بناء على قصتك بان هو حدث صدمه للعضو فانه يمكن ان يكون حصل قطع في أحد الاوعيه الدمويه ونزيف ثم تليفfibrosis داخلي مما ادى الى جذب الانسجه الى ناحيه وذلك يسمى مرض بيروني pyronieys disease
وهو ممكن يؤثر علي الزواج وممكن لا
واذا حدث تأثير
فهو يحتاج علاج اما دوائي للتخلص من هذه الندبه الداخليه ومضادات التهاب او علاج جراحي سيحدده طبيب المسالك البوليه