انا حامل في الشهر السادس ودا اول حمل ليا والجنين عندها مياه على الرئه الشمال جايه ناحيه القلب شويه بس مش مأثره في حاجه لحد دلوقتي ايه الإجراء اللي...

رقم الاستشارة الطبية: 59906
تاريخ الاستشارة: 21 مايو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 99
زائر
انا حامل ف الشهر السادس ودا اول حمل ليا والجنين عندها مياه على الرئه الشمال جايه ناحيه القلب شويه بس مش مأثره ف حاجه لحد دلوقتي ايه الإجراء اللي المفروض يحصل لو المياه دي زادت ارجو الرد ضروري بعد ازنك

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا يوجد
الحالة النفسية
نوعا ما مستقره
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
فيتامينات حمل فقط

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
متقلقيش وطالما في السونار كل شيء طبيعي والحركه والنمو والوزن كويس والسائل الامنيوسي كويس يبقي مفيش مشكله أن شاء الله بس حاولي تاخدي حقنه دكسا بتاعه الرئه لما تتمي الشهر السابع