انا برضع طبيعى بنتى كملت سنة من اسبوعين كدا وبقالى يومين عندى اسهال شديد جدا ومغص جامد ورجعت مرتين بليل اخدت حبوب ايموديوم وفسرالجين بس الاسهال...

رقم الاستشارة الطبية: 54289
تاريخ الاستشارة: 20 يناير 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 77
زائر
انا برضع طبيعى بنتى كملت سنة من اسبوعين كدا
وبقالى يومين عندى اسهال شديد جدا ومغص جامد ورجعت مرتين بليل اخدت حبوب ايموديوم وفسرالجين بس الاسهال والمغص لسة موجودين
انا كان عندى نزيف مع حبوب سيرازيت فكنت باخد دافلون
قبل الاسهال دة
فهل بسببه ؟
واعمل ايه؟
وعايزة اغير حبوب سيرازيت مع العلم ان حبوب ميكرولوت كنت باخدها قبلها وسببتلى نزيف شديد فعلشان كدا غيرت لسيرازيت

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربة منزل
أمراض مزمنة
قولون عصبى
أدوية مستخدمة
ايموديوم/فيسرالجين
تشخيص الطبيب
لم اكشف

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اهلا بك
ممكن يكون الاسهال والقيء اللي عندك نزله معويه حاده
انت اخذتي صحيح فسرالجين وايموديوم لكن ما اخذتيش حاجه مطهره للامعاء
خذي قرص فلاجيل ٥٠٠مجم قرص كل ٨ ساعات لمده ٥ ايام ولاصقه ondalenz ملغ ضعيها على لسانك لايقاف القيء
وعوضي السوائل المفقودة بأن تشربي محلول معالجه الجفاف
بالنسبه النزيف اري انك تغيري الوسيله الهرمونية واستخدمي اللولب افضل