انا بابا عامل اشعه بالصبغه الي هي بتبقي في الشرايين وتعباه جدا مع العلم أنو مريض قلب بياخد حاجه للسيوله عشان مغير صمام ومخدهاش هو سخن وفي ترجيع...

رقم الاستشارة الطبية: 52242
تاريخ الاستشارة: 26 نوفمبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 126
زائر
انا بابا عامل اشعه بالصبغه الي هي بتبقي في الشرايين وتعباه جدا مع العلم أنو مريض قلب بياخد حاجه للسيوله عشان مغير صمام ومخدهاش هو سخن وفي ترجيع دلوقتي وانا عرفت ان دي من أعراض الصبغه هل في حاجه معينه تهدي معاه الدنيا شويه مع العلم أن هو سنو كبير ومش عارفه اعمل اي دلوقتي

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اهلا بك
بالتاكيد تم عمل وظائف كلى قبل حقن الصبغه للتاكد انه لا يوجد مشكله بالكلى لكن هذا القيء ممكن يكون تحسس من الماده الفعاله
للتحكم في هذا القيء ممكن استخدام اوندالينز 8 ملغ لصقه لللسان عند اللزوم وخافت حراره دوليبران قرص كل ست ساعات وكمادات مياه بارده على الراس والجزء السفلي للجسم