انا اعاني من قصر شديد في النظر فكنت عايز استفسر عن شوية حجات دول صورتين صوره من 2019 والكشف التاني من شهر اغسطس 2022 كنت عايز اعرف هل في...

رقم الاستشارة الطبية: 48913
تاريخ الاستشارة: 8 سبتمبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 94
زائر
السلام عليكم انا اعاني من قصر شديد في النظر فكنت عايز استفسر عن شوية حجات
دول صورتين صوره من 2019 والكشف التاني من شهر اغسطس 2022
كنت عايز اعرف هل في استقرار في النظر لان الدكتور بيقولي استقر اه بس هزود ربع درجه عشان جودة الرؤيه
الحاجه التانيه هل لقدر الله ممكن نظري يفضل ينزل واصاب بالعمى في يوم ما
عمري 22و7شهور ومافيش اي حالاث وراثيه لضعف النظر غيري

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
معلم
الحالة النفسية
لا اعاني من امراض نفسيه
أمراض مزمنة
لا اعاني
أدوية مستخدمة
لايوجد
تشخيص الطبيب
ارسلت ورق الكشف بالاعلى

المرفقات

  • IMG_٢٠٢٢٠٧٢٧_٢٠٠٦٤٩.jpg
    IMG_٢٠٢٢٠٧٢٧_٢٠٠٦٤٩.jpg
    1.2 MB · المشاهدات: 41

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
إن شاء الله لن يحدث عمي تفاءل خير
طب العيون تقدم جدا
لكن يجب تتأكد انك ترتدي النظارة باستمرار ولا ترهق عينكك وتدقق في القراءه بدونها
ممكن تسال طبيب العيون عن قابلينك لاجراء عمليه تصحيح الأبصار الليزك
بعد بعد أن يجري لك اشعه علي القرنيه وييتاكد أن سمكها يسمح
ويجب عليك أيضا متابعه جيده كل ٦ شهور وفحص قاع العين ىلاطمءنان علي الشبكيه والعصب البصري
استعمل قطرة عين مرطبه systane ultra